Zgjidhni qarkun per te cilin deshironi te shikoni rezultatet e deritanishme dhe projeksionet:
Ndryshoni projeksionet e bera nga sistemi sipas mendimit tuaj.
Per kete shkruani numrin e votave qe mendoni se do te marre partia nga votat e panumeruara dhe me pas shtypni butonin qe ndodhet ne te djathte te kutise.
QARKU Tirane   (32 Mandate)
Totali i votuesve: 455,428
Votat e numeruara: 444,752 Votat e pavlefshme: 5,819 Votat e panumeruara: 4,857
Projeksionet sipas Partive per Qarkun Tirane bazuar ne votat e numeruara deri ne keto momente     NDIHME  
Parti Votat e numeruara Mandatet Projeksionet Votat Mandatet
PS 197,135 16
 
199,288 16
PD 150,016 11
 
151,654 11
LSI 35,082 3
 
35,465 3
PR 10,629 1
 
10,745 1
FRD 10,006 0
 
10,115 0
PDIU 9,130 1
 
9,230 1
AK 4,786 0
 
4,838 0
PDK 3,753 0
 
3,794 0
PSD 2,687 0
 
2,716 0
LZHK 2,230 0
 
2,254 0
PLL 2,053 0
 
2,075 0
P.D.S 1,934 0
 
1,955 0
AP 1,807 0
 
1,827 0
PASH 1,738 0
 
1,757 0
P.D.I.P 1,657 0
 
1,675 0
PLSHR 741 0
 
749 0
PSV 91 642 0
 
649 0
AD 622 0
 
629 0
PESH 601 0
 
608 0
PSP 585 0
 
591 0
PBDNJ 554 0
 
560 0
P.B.K 547 0
 
553 0
PLIDR 544 0
 
550 0
PKD 488 0
 
493 0
PSM 476 0
 
481 0
PBKD 397 0
 
401 0
P.M.D.E 271 0
 
274 0
LDK 232 0
 
235 0
ADK 198 0
 
200 0
P.R.D.Sh 194 0
 
196 0
P.P.K 185 0
 
187 0
PKSH-8 Nentori 181 0
 
183 0
P.L.D.N 163 0
 
165 0
PRRL 147 0
 
149 0
P.P.Sh 146 0
 
148 0
PPAK 140 0
 
142 0
P.GJ 134 0
 
135 0
P.P.SH.R 129 0
 
130 0
ADS 117 0
 
118 0
M.E.G.A 114 0
 
115 0
POSH 113 0
 
114 0
PBD 103 0
 
104 0
G 99 100 0
 
101 0
PKSH 99 0
 
100 0
PUK 94 0
 
95 0
PSHA 85 0
 
86 0
LDSH 84 0
 
85 0
P.R.V.SH 84 0
 
85 0
PBR 79 0
 
80 0
AAK 79 0
 
80 0
BLD 76 0
 
77 0
P.D.R.E 75 0
 
76 0
PDM E RE 71 0
 
72 0
PDM 60 0
 
61 0
P.L.P.SH 52 0
 
53 0
P.C.SH 51 0
 
52 0
PA 44 0
 
44 0
ABDE 44 0
 
44 0
P.A.A. 37 0
 
37 0
PBPPSH 34 0
 
34 0
A.M.I.E 26 0
 
26 0
MDL 26 0
 
26 0
P.T.R. 25 0
 
25 0
KONS 20 0
 
20 0

Projeksionet sipas Koalicioneve per Qarkun Tirane bazuar ne votat e numeruara deri ne keto momente
Koalicione Votat Mandate
Aleanca për Shqipërinë Europiane 250,787 19
Aleanca për punësim mirëqenie dhe integrim 183,866 13
Aleanca Kuq e Zi 4,838 0
Fryma e Re Demokratike 10,115 0
Rezultatet e deritanishme dhe projeksionet sipas Koalicioneve ne Rang Vendi bazuar ne votat e numeruara deri ne keto momente
Koalicione Votat % Mandate
Aleanca për Shqipërinë Europiane 990,638 28.90 % 84
Aleanca për punësim mirëqenie dhe integrim 677,692 19.77 % 56
Aleanca Kuq e Zi 10,184 0.30 % 0
Fryma e Re Demokratike 29,320 0.86 % 0
Rezultatet e deritanishme dhe projeksionet sipas Partive ne Rang Vendi bazuar ne votat e numeruara deri ne keto momente
Parti Koalicione Votat % Mandate
PS ASE 712,861 20.80 % 66
PD APMI 526,876 15.37 % 49
LSI ASE 180,700 5.27 % 16
PR APMI 52,603 1.53 % 3
PDIU APMI 44,836 1.31 % 4
FRD 29,320 0.86 % 0
PBDNJ ASE 14,707 0.43 % 1
PDK APMI 13,209 0.39 % 0
P.D.S ASE 11,692 0.34 % 0
AK 10,184 0.30 % 0
PSD ASE 10,130 0.30 % 0
AP ASE 8,861 0.26 % 0
PKD ASE 7,912 0.23 % 1
PSV 91 ASE 6,052 0.18 % 0
P.D.I.P ASE 5,928 0.17 % 0
PLL APMI 5,903 0.17 % 0
LZHK APMI 5,461 0.16 % 0
P.B.K APMI 4,846 0.14 % 0
AAK ASE 3,273 0.10 % 0
PSM ASE 3,038 0.09 % 0
M.E.G.A APMI 3,019 0.09 % 0
G 99 ASE 2,797 0.08 % 0
PESH APMI 2,693 0.08 % 0
BLD APMI 2,561 0.07 % 0
P.A.A. APMI 2,521 0.07 % 0
PLIDR ASE 2,405 0.07 % 0
PASH ASE 2,239 0.07 % 0
PLSHR APMI 2,178 0.06 % 0
PSP ASE 2,169 0.06 % 0
P.M.D.E ASE 2,076 0.06 % 0
PBKD APMI 1,943 0.06 % 0
P.GJ ASE 1,913 0.06 % 0
AD APMI 1,415 0.04 % 0
A.M.I.E APMI 1,198 0.03 % 0
PKSH-8 Nentori ASE 1,173 0.03 % 0
MDL ASE 1,146 0.03 % 0
P.R.D.Sh ASE 1,035 0.03 % 0
LDK APMI 1,004 0.03 % 0
P.L.D.N ASE 941 0.03 % 0
ADS APMI 938 0.03 % 0
P.D.R.E APMI 883 0.03 % 0
P.P.Sh ASE 765 0.02 % 0
PKSH ASE 697 0.02 % 0
ADK ASE 666 0.02 % 0
POSH APMI 643 0.02 % 0
KONS APMI 621 0.02 % 0
ABDE ASE 601 0.02 % 0
PRRL ASE 565 0.02 % 0
P.P.SH.R ASE 552 0.02 % 0
P.R.V.SH APMI 542 0.02 % 0
PDM APMI 528 0.02 % 0
PDM E RE APMI 479 0.01 % 0
PBD APMI 458 0.01 % 0
P.T.R. ASE 432 0.01 % 0
PSHA ASE 417 0.01 % 0
PUK ASE 410 0.01 % 0
PBR ASE 393 0.01 % 0
PA ASE 392 0.01 % 0
LDSH ASE 385 0.01 % 0
P.C.SH ASE 371 0.01 % 0
P.P.K ASE 357 0.01 % 0
PPAK ASE 351 0.01 % 0
PBPPSH APMI 334 0.01 % 0
P.L.P.SH ASE 236 0.01 % 0
Rezultatet e deritanishme dhe projeksionet sipas Koalicioneve ne Rang Vendi bazuar ne votat e numeruara deri ne keto momente
Qarku APMI ASE FRD AK
Vlore 4 8 0 0
Shkoder 5 6 0 0
Kukes 3 1 0 0
Berat 2 6 0 0
Gjirokaster 1 4 0 0
Fier 5 11 0 0
Tirane 13 19 0 0
Lezhe 3 4 0 0
Durres 6 7 0 0
Elbasan 6 8 0 0
Korce 5 7 0 0
Diber 3 3 0 0
Totali 56 84 0 0

Alviero